ASSALAMMUALAIKUM ! hye hye semua:) ni blog keyon. MAAF kalau membosan kan . blog ni hanya suka suka untuk diluah kan apa yang dirasa. jika aada yang terasa MOHON kemaafan. khairun STRONG :)

ALHAMDULILAH

Saturday, June 8, 2013

MINN

hey hari ni cerita pasal kucing aku :) MAIGAD ! comel sangat sangat tapi bukan kucing parsi. aku nak sangat ade kucing parsi bulu bulu yang GEBU tuh. kau tahu tak aku sebenarnya TERINGIN nak bela apa ? aku aku aku nak bela ANAK HARIMAU ! comel giloss. tolong ahh faham. HAHA tapi tak boleh kan. so kucing je laaa. adik beradik harimau jugak. act kucing ni bukan kepunyaan ku. tapi kucing aku yang  lagi sekor ni* kucing aku memang ade sekor jee. bawak dia datang rumah . mungkin kucing aku ni ade sifat KEBINATAAN. mcm kita ni KEPERIMANUSIAAN. biasa la. kucing ikut tuan ni mang cengini *nak bagitahu yang aku ni keperimanusiaan. HAHA. dia kesian tengok anak kucing ni terbiar di tepi jalan. dia pun bawa balik. dan disebabkan jantan kiteorng bela je laaa.. bg makan minum.

ni lah gmbar masa dia kecik kecik. DAMN ! mata dia bulat okay bulat !

tung ah tung ah ! makan whiskis. time kecik jee. dah besar makan yang murahh murahh je yee. hehe

hehehe. dia amain tenung tenung.

tengok uh. PENGECUT sangat. nak tido pun cari tempat selamat. TERBAIK

ni dah besar, tak comel dah, tapi aku TETAP sayang. time ni baru lepas mandi kan dia. tu dia buat muka macam uh. padan muka! lupa nak bgtahu. panggil dia MIINNNN ! 

yang coklat tuh lah yg bawak dia balik dulu. dak min ni suka sgt kacau  MEOW. dia marah tapi marah mcmtuh je. tapi dak MIN still kacau. sweet gileee. 

P/S : aku kdg kdg geram. aku cari kucing aku pelok pelok. HAHA. 


TERIMA KASIH sudi singgah !

Wednesday, May 8, 2013

jodoh

aku dah LAPAN BELAS tahun. soal perasaan ni mesti lah ade. kalau takde kemungkinan besar aku TIDAK NORMAL. aku ni dikategori NORMAL lah. masih ade perasaan unutk lelaki okay. HAHA.  tapi aku aku aku takot lah pulak nak bercinta ni . soal cinta aku selalu letak kan ke tepi. kenapa ? 

this is my problem :) susah betol nak cari lelaki yang betol betol ikhlas dengan kita. tapi takpe i am STRONG !




dan apabila aku rase sedihhhh 


kadang kadang life aku macam kartun bawah ni jugakk... JELES JELES JELES.. tapi perlu ke aku kene jeles ? 


so tak payah nak jeles sangat lahh kan. aku ni kadang kadang pemikiran jauh sangat. JAUH sangat sangat. sebab bagi aku nak BERCINTA bukan untuk main main lagi mcm dulu dulu zaman monyet. so aku SINGLE sekarang

pikir pasal jodoh ni 


cakap pasal jodoh ni. ni tadi aku jumpa pulak PERSPEKTIF jodoh yang betul and salah




dan aku berdoa



TAK MUNGKIN LAH kalau kau takde putera IMPIAN. setiap perempuan ade. kan ? so aku pun ade laaaa... yang bawah ni salah satu. kalau nak di tambah banyak lagi sebenarnye. hehehehehehehhehehehehe. tapi tu biar aku je yang tahuuu...



tapi NOBODYsPERFECT kan ? so aku hanya berharap. 







TERIMA KASIH sudi singgah !