ASSALAMMUALAIKUM ! hye hye semua:) ni blog keyon. MAAF kalau membosan kan . blog ni hanya suka suka untuk diluah kan apa yang dirasa. jika aada yang terasa MOHON kemaafan. khairun STRONG :)

ALHAMDULILAH

Wednesday, May 8, 2013

jodoh

aku dah LAPAN BELAS tahun. soal perasaan ni mesti lah ade. kalau takde kemungkinan besar aku TIDAK NORMAL. aku ni dikategori NORMAL lah. masih ade perasaan unutk lelaki okay. HAHA.  tapi aku aku aku takot lah pulak nak bercinta ni . soal cinta aku selalu letak kan ke tepi. kenapa ? 

this is my problem :) susah betol nak cari lelaki yang betol betol ikhlas dengan kita. tapi takpe i am STRONG !




dan apabila aku rase sedihhhh 


kadang kadang life aku macam kartun bawah ni jugakk... JELES JELES JELES.. tapi perlu ke aku kene jeles ? 


so tak payah nak jeles sangat lahh kan. aku ni kadang kadang pemikiran jauh sangat. JAUH sangat sangat. sebab bagi aku nak BERCINTA bukan untuk main main lagi mcm dulu dulu zaman monyet. so aku SINGLE sekarang

pikir pasal jodoh ni 


cakap pasal jodoh ni. ni tadi aku jumpa pulak PERSPEKTIF jodoh yang betul and salah




dan aku berdoa



TAK MUNGKIN LAH kalau kau takde putera IMPIAN. setiap perempuan ade. kan ? so aku pun ade laaaa... yang bawah ni salah satu. kalau nak di tambah banyak lagi sebenarnye. hehehehehehehhehehehehe. tapi tu biar aku je yang tahuuu...



tapi NOBODYsPERFECT kan ? so aku hanya berharap. 







TERIMA KASIH sudi singgah !

No comments:

Post a Comment